Академија ноћног живота

Студенти уче као да се проведу у кафани, како да играју на столовима, али и како да падају у севдах!

Холанђанин, Ралф ван дер Зенден, оснивач је и декан Академије ноћног живота у Београду, која има за циљ да упозна све заинтересоване са духом наше престонице. ,,Бруцоши“ прва предавања могу да слушају свако вече од 19 часова до поноћи, а састају се у Кнез Михаиловој улици испред ,,Академије“.

Студенти могу да одаберу један од три понуђена смера : Душа Београда, Кафански живот и Подземни град.

Овим пројектом Холанђанин је помогао Београду да постане прва престоница на свету која има акдемију за ноћни провод. ,,Бит ових тура није алкохол, већ јединствен провод у Београду који је сам по себи постао бренд европских размера. Београд не сме постати Праг нити Амстердам, из којег ја долазим. Баш суптротно,Београд има душу и ми ту чар желимо да поделимо са нашим гостима“ , објашњава декан Академије, Ралф ван дер Зенден.

Ако упишу смер ,,Кафански живот“, полазници ове школе док једу и пију, учиће све о политичким сплеткама и љубавним романсама које су се догађале у тим кафанама. Професор Влада, по струци историчар, који има и јако дуг стаж ,,учења и предавања“ у београдским кафанама, сматра да му неће бити тешко да задржи пажњу студената.

 Полазници ове школе учиће и како се пије ракија, како да одаберу добро печење, а добиће и списак песама које ће наручивати у кафани. Током ,,часова“ ће учити и како да се проводе,како да падају у севдах,како да безбедно ђускају на столицама.

 ,,Професорке“ Ана, Марија и Сашка, искусне парти девојке са међународним искуством, држаће часове на тему како препознати силиконске девојке, како одабрати добар сплав, који су најзанимљивији графити у граду, али и где јести кобасицу у зору…