Ослобађање од негативне енергије за 250 евра

Индијански врач ,, лечи“ Србе за 250 евра

 Духовним сеансама уз помоћ животиња,травки и плеса тера негативну енергију

     Зове се Вилијем Два Пера(50),потиче из чувеног ратничног племена Апачи и дошао је у Београд да из наших људи ,,истера ђавола“. Индијански врач,како тврди, духовним сеансама уз помоћ животиња,травки и музике тера нагативну енергију и  болести а третман кошта 250 евра.

   Гост је ,,Мајнд“ центра који се налази у Булевару Деспота Стефана,где ,,бледоликима“ организује сеансе на којима им лечи душу и ослобађа их негативне енргије. Руку на срце, и новца. Мада,ова цена је, наводно, повластица јер пацијенти у другим европским градовима за исцељење плаћају и 1.200 евра.

  Са Словенком Јасном,штићеницом и ученицом која га већ 12 година прати у жељи  да дозна тајне  мистике,духовности и енергије, Вилијем обилази свет. Овде је дошао због огромне енргије нашег народа,који је упоредио са дабровима. ,,Ви сте народ који воли своји земљу.Ви сте као даброви. Вредно радници.Завршавате започети посао. Мистични сте,не откривате се лако“, сматра врач.

  Два Пера као своју мисију истиче ширење спиритуалности Северних Американаца по целом свету и њихову традиционалну медицину. У складу са индијанском традицијом и инструменти за лечење душе направљени су од змијског корена,орловог пера,слатких трава,кожних бубњева…

                        Врачарење

Члан 245.Кривичног закона Републике Србије предвиђа да свако лице које се без одговарајуће стручне спреме бави лечењем,справљањем лекова и пружањем других медицинских услуга буде кажњено затвором до две године.

  У члану13.Закона о јавном реду и миру стоји да : ко се бави врачарењем,прорицањем судбине,тумачењем снова или слично обављање на начин који угрожава спокојност грађана или ремети јавни ред и мир,казниће се новчаном казном или казном затвора до 30 дана.