Бочели у јулу наступа у Београду

Андреа Бочели, маестро светске музичке сцене, наступиће 22. јула у престоници Србије у оквиру престижне музичке манифестације Belgrade river fest. Бочели ће наступити у посебно изграђеној концертној дворани на отвореном на обали реке Саве.

Бочели је пре само пар дана наступио на прослави седамдесетогодишњице владавине краљице Елизабете у Лондону, а током каријере певао је пред четири америчка председника, три папе, пред бројним премијерима и на најзначајнијијм спортским и културним манифестацијама широм света. Сада се, после девет година враћа у Београд, спреман да и овога пута загреје срца публике и пружи им најквалитетнији музички шоу који се у овом тренутку може видети у свету, када је у питању спој класичне и поп музике.

За потребе концерта светске музичке звезде биће изграђена концертна дворана на платоу Геозавода, престижној и луксузној локацији, на којој ће се по први пут одржати овакав музички догађај, [то ће несумњиво привући велику пажњу регионалне и светске јавности.

„Музички догађај који нас очекује биће место спајања свих оних који се препознају по истанчаном укусу, љубави према космополитском духу и култури. Ти дани донеће нам искуство које се памти и утиске који се преносе” најављују организатори фестивала.