AIESEC прима нове чланове

Највећа међународна студентска организација, AIESEC, одржала је презентацију на Факултету организационих наука (ФОН).Чланови AIESEC-а су бруцошима представили свој програм, који омогућава праксу широм света. 
Михаило Пантић, председник канцеларије Аисец на ФОН-у каже: “ AIESEC пружа прилику младим људима да развијају своје потенцијале и вештине током студирања, и кроз свој рад остварују позитиван утицај на друштво. Односно помаже људима да схвате чиме би желели да се баве након студија”
Осим огромног искуства које је стекао као вођа канцеларије ове организације на ФОН-у, односно тима од деведесет троје људи, као једно од занимљивијих искуства издваја Конференцију AIESEC-a у Москви на којој је било преко 700 људи. 
Канцеларија AIESEC у Србији постоји од 1953. године, а сада има канцеларије у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу и Ваљеву. Организација је глобална и нуди праксу, тимски рад, могућност лидерског искуства и размене у 113 земаља.
Како кажу у организационом тиму, пријављивање за чланство у AIESEC-у траје до 18.октобра на њиховој страници(http://www.aiesec.org.rs/), а све који се буду пријавили за викенд очекују радионице на Факултету организационих наука(http://www.fon.bg.ac.rs/).

Anđelija Stojković